Innovation course (E0043) january 2011

Founded: 11 Jan, 2011

During this innovation course we will go through different innovation methods (innovation tools),discuss how innovators grow busineesses and create our own business ideas. We will also learn and test the value of sharing ideas with others

Administrators:

Members

Campaigns

Group's call of contents

Log in or Sign up to join this group.

Only by joining you can add contents to campaigns

 • Ended:

 • Share your first challenge, idea or future vision

  Everyone in the course is encouraged to contribute at least one challenge, idea or future vision. Link your first challenge, idea or future vision to this ca

  Ended: 31 Mar, 2011
 • Share your groups idea, task for 21.1

  Create a group of 4-5 persons and generate one contribution to massidea.org and link it to this campaign.

  Ended: 30 Jan, 2011
 • Ecocampaign in Finland

  What problems would a tourist visiting Finland face, How could these problems be solved in an ecofriendly way

  Ended: 28 Feb, 2011

Would you like to comment?

Log in or Sign up

Comments

(19 Mar 2011)
Esim. Yksityislääkäri voisi antaa avusta netin kautta(chatissa, web-cameralla, sähköpostilla…) 24/7.

Jos asiakas/kuluttaja sairastui yöllä tai hänellä ei ole mahdollisuutta jostain syistä käydä lääkäriasemalla, niin hän voi ottaa yhteyttä netin kautta ja kysyä tärkeitä asioita sähköpostin kautta esim.
(14 Mar 2011)
Kerrostalojen rappukäytävien valot kaikki toimimaan pelkästään liiketunnistimilla. Yleensä kaikki käytävävalot on päällä tai syttyvät kaikki kerrallaan.
(03 Mar 2011)
Problem: i often listen to radio/music with my mobilephone while e.g. walking to school. I use the earphones (nappikuuloke) that came with the device. The problem is that when i stop listening to music and using the earphones, i dont have any place to put them without them being completely tied on a knot the next time i want to use them.

Solution: Can someone develop a nice box or another kind of system to avoid the mess with the earphones?
(08 Feb 2011)
Hei,
loistava idea. Tikut tosiaan ovat hankalia juuri kannettavan kanssa. Myös vaikka piuha tikun ja koneen välillä antaisi hieman enemmän liikkumatilaa. Sisäänrakennettu tikkupaikka olisi kyllä vielä parempi.
(21 Jan 2011)
USB-muistitikut ja nettitikut pienemmiksi! USB-tikut ovat pitkiä ja helposti menevät rikki sen takia. Tikun ollessa kiinni kannettavassa koneessa se jää pitkästi ulospäin, tiedän monta henkilöä ketkä ovat vahingossa polkaissut, lyönyt yms, tikkua kun liikuttelee kannettavaa tietokonetta. Joten tikut pienemmiksi tai sisäisiksi paikoiksi koneisiin, niin ei tarvitsisi vähän väliä ostaa uusi muistitikku.