Added: 04.09.2010 22:30
Linked challenges:
No linked challenges.
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 583 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

Yksityistä uravalmennusta

Kun opinto-ohjaajien työ ei riitä auttamaan jokaista oppilasta siirrytään yksityiseen opo-firmaan. Tähän ideaan on tarttunut Valmennuskeskus.

Opinto-ohjaajalla on parhaimmillaan satoja oppilaita ohjattavana. Kun opinto-ohjaajien työ ei riitä auttamaan jokaista oppilasta siirrytään yksityiseen opo-firmaan. Tähän ideaan on tarttunut Valmennuskeskus.

"Korkeakoulujen pääsykokeisiin valmentavia kursseja tarjoava yritys Valmennuskeskus on päättänyt laajentaa asiakaskuntaansa. Yritys on ryhtynyt tarjoamaan ura- ja elämäntaitovalmennusta 15–25-vuotiaille nuorille. Puolen vuoden mittaisella kurssilla yritetään helpottaa nuorta selvittämään, mikä olisi hänelle sopiva tie koulun jälkeen. (Taloussanomat 2.9.2010)"

Idea on mahtava. Nähtäväksi jää, toimiiko se halutulla tavalla. Jokatapauksessa idean takana ovat oikeasti suuret ongelmat. Nuoret tarvitsevat hyvin usein henkilökohtaista apua opinnoissa ja uravalinnoissa.

References:

Taloussanomat, 2.9.2010, Eikö koulu riitä? – 15-vuotiaille myynnissä uravalmennusta, Soili Semkina

Opportunity: Yksityiset uravalmennusta ja opinto-ohjausta tarjoavat yritykset tulevat lisääntymään, koska niille on tarvetta.

Threat: Perinteinen koulujen järjestämä opinto-ohjaus ja uravalmennus säilyttää paikkansa.

Do you have ideas for this vision? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up