Added: 24.10.2010 22:33
Linked challenges:
No linked challenges.
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 231 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

Visamäen bussit

Visämäkeen kulkevat ja sieltä lähtevät bussit tuottavat päänvaivaa joka päivä.

Hämeenlinnan Visamäkeen pääseminen ilman omaa autoa tuntuu hyvin hankalalta, varsinkin jos saapuu jostain muualta kuin Hämeenlinnasta.
Itse saavun Visamäkeen joka aamu Forssasta. Bussi ei jostain syystä pysähdy Visamäkeen ollenkaan, vaan porhaltaa siitä onnellisena ohitse, aina keskustaan saakka. Pysäkki on Matkahuollolla, mutta bussi Visamäkeen (jossa pitäisi olla noin kymmenen minuutin päästä) lähtee torilta (?) ties millon.
Mietityttää, että eikö Forssasta saapuva bussi ensinnäkin voisi pysähtyä Visamäen pysäkille? Kyseessä on kuitenkin ammattikorkeakoulu jossa on paljon opiskelijoita, ja tuntuisi luontevalta että bussit pysähtyisivät sen kohdalle. Tekee mieli kirota kun bussi ajaa koulun ohitse ja sitten joutuu itse kulkemaan pitkän matkaa takaisin. Tai toinen vaihtoehto olisi, että Visamäkeen kulkeva bussi lähtisi myös Matkahuollolta, tasaisin ja lyhkäsin väliajoin. Kouluunlähtö tuntuisi huomattavasti miellyttävämmälle, jos tietäisi että kulkeminen onnistuisi sujuvasti, ilman kiirettä tai stressiä ja pakollisia tunnilta myöhästymisiä.

Research question: Miksei bussivuoroja voi lisätä?

Can you solve this challenge? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up