Added: 10.11.2010 11:10
Linked challenges: (1)
Helic: Tulevaisuuden toimisto
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 582 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

Esimiehen arviointi

Esimiehen ensimmäinen opittava asia on tasapuolisuuden säilyttäminen.

Jos esimies ei pysty alaisiensa tasapuolliseen kohteluun hän saa johdettavasta tiimistä riitelevän ja kyräilevän sakin. Tämä näkyy suoraan tiimin tuottavuudessa.

Olen valitettavasti törmännyt kyseiseen ongelmaan useilla työpaikoilla. Suuremmassa yrityksessä tilanteen hoitaminen on helpompaa. Nopein ratkaisu on ilmoittaa asiasta esimiehen esimiehelle. Pienenmmissä yrityksissä tilanne on huomattavasti hankalampi, koska esimiehellä ei välttämättä ole esimiestä. Tälläisessä tapauksessa kannattaa nostaa kissa pöydälle ja keskustella suoraan kyseisen esimiehen kanssa. Kehityskeskustelu on hyvä tilaisuus puhua tälläisista asioista.

Your idea/solution in one sentence: Suora keskustelu esimiehen tai hänen esimiehen kanssa.

Do you a have better idea? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up

Comments

(13 Dec 2010)
Pienissä yrityksissä asian esille otto voi olla suuren kynnyksen takana, koska esimies luultavasti on myös koko yrityksen johtohahmo. Mutta suoraan sanomalla saa aikaan enemmän, kuin itkemällä kotona työmaalla saamaansa huonoa kohtelua. Kehityskeskustelut ovat yksi toimivan organisaation kulmakivistä ja niihin on syytä paneutua niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä.