Added: 25.01.2011 14:03
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 438 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

Onko mahdollista yhdistää halvat hinnat ja hyvä asiakaspalvelu

Halpaketjujen asiakaspalvelu voi olla myös yllättävän hyvää

Asiakkailla on siitä onnekas asema, että he saavat päättää mistä maksavat. Halpaketjuissa voi joskus kokea hyvääkin asiakaspalvelua. Mielestäni ratkaisuna ongelmaan, on että jokainen yritys saa itse luoda strategiansa ja tavan millä haluaa toimia.
Asiakas saa sitten valita mistä päättää maksaa ja on rikkaus, että palveluyrityksiä on monenlaisia. Jokainen saa valita omannäköisensä palvelun ja tuotteen ja näin kaikki voivat olla tyytyväisiä.

Your idea/solution in one sentence: Asiakkaalla on mahdollisuus päättää mistä maksaa

Do you a have better idea? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up

Comments

(25 Jan 2011)
Olen sitä mieltä että hyvä asiakaspalvelu ei tuo lisäkustannuksia, se on asenteesta ja henkilöstä riippuvainen tekijä. Joskus nk. hienossa myymälässä saattaa olla erittäin penseä palvelu, tai ei palvella ollenkaan! Kun taas ulkoisilta puitteiltaan arveluttavassa paikassa saattaa saada erittäin ystävällistä palvelua. Tämä on kuitenkin yksi perisuomalaisista ongelmista, ollaan hiljaa ja muristaan, ettei vaan kukaan kysy mitään! Onneksi on olemassa piristäviä poikkeuksiakin!
(25 Jan 2011)
Mielestäni on vähän kummaa, että hyvästä asiakaspalvelusta pitäisi maksaa ekstraa. Arvostan toki halpapaikoissa sitä, että minulle ei tulla tuputtamaan mitään, mutta palvelua pitäisi saada silloin kun sitä tarvitsen. En ole tosin ihan varma että huono palvelu on vain halpapaikkojen ongelma.

Mutta onneksi asiakas voi osoittaa mieltään käyttämällä jalkojaan jos ei ole palveluun tyytyväinen. :)