Added: 25.01.2011 14:51
Linked challenges:
No linked challenges.
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 403 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

Tulevaisuudessa...

Tulevaisuudessa tavoitteena olisi asiakkaiden tyytyväisyys informaation osalta.

Tulevaisuudessa tavoitteena olisi, että hypermarkettien informaatiot vastaavat asiakkaiden tarpeita niin, että asiakastyytyväisyys ei laske. Tavoitteena toki olisi, että asiakkaat kokisivat palvelun entistäkin parempana. Tähän ei vaadittaisi liikaa ponnisteluja. Esimerkiksi kärryihin kiinnitetyt kartat ovat aidosti potentiaalinen kehitysehdotus, sillä kartta kulkisi automaattisesti asiakkaan mukana. Myös isommat opasteet ympäri myymälää olisivat hyvä lisä, jota asiakkaat varmasti arvostaisivat.

Opportunity: Mahdollisuus kehittyä

Threat: Informaatio on edelleen puutteellista

Do you have ideas for this vision? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up

Comments

(01 Feb 2011)
Kaupoissa on hyllyrivien välissä niitä "mehut" "vauvanruoka" "jne" kylttejä ja tottahan on se, etteivät ne kauhean hyvin toimi. Kartat voisivat olla hyvä ratkaisu siihen ettei hypermarkettia tarvitse kävellä päästä päähän useaan kertaan.

Kartan ongelma on vain se, että siihen ei kaikkia tuotteita voi kirjoittaa vaan edelleen mennään samalla "mehut" ja "vauvanruoka" meiningillä (joskin enää ei tarvitse ravata edes takaisin). Suurimman osan tuotteista löytää jo tälläkin jaottelulla, mutta osa tuotteista osaa olla joka kerralla hukassa ja epäloogisessa hyllyssä. Tähän tarvittaisiin vielä kehittyneempää opastusta.

Mutta kartat olisivat ensialkuun jo hyvä askel tuotteiden parempaan paikantamiseen.