Added: 23.02.2011 09:26
Linked challenges:
No linked challenges.
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 313 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

Tehokkuutta yhdellä hälytyskeskuksella

Hälytysvalvontapalveluiden tuottaminen on jakautunut suomessa useille toimijoille. Ideani on perustaa yksi iso hälytyskeskus, joka tarjoaa palvelua usealle vartiointiliikkeelle. Suurempi asiakasmassa tuo selvää säästöä.

Hälytysvalvontapalveluiden tuottaminen suomessa on jakautunut neljälle suurelle- ja useille pienille vartiointiliikkeille. Hälytysvalvontapalveluiden tuottamisessa jokaisella toimijalla on oma hälytyskeskus, jossa työskentelee 24/7 päivystäjiä.

Hälytysvalvontapalveluiden kannattava tuottaminen perustuu suurelta osin suureen voluumiin. Ideani on perustaa yksi iso hälytyskeskus, joka tarjoaa palvelua usealle vartiointiliikkeelle. Suurempi asiakasmassa tuo selvää säästöä niin teknisten järjestelmien hankinnassa kuin henkilöstökuluissakin.

Vastaavia suuria useille toimijoille palvelua tuottavia hälytyskeskuksia on huhujen mukaan USAssa. Useat yksityiset palvelu- tai hälytyskeskukset toimivat yrityksen sisäisesti palveluyksikkönä ja ideana on tuottaa palvelu omakustannushintaan.

Idean kohderyhmänä ovat pienet ja keskisuuret vartioimisliikkeet. Mukaan mahtuu myös suuremmat vartiointiliikkeet.

Your idea/solution in one sentence: Vartiointiliikkeiden hälytyskeskusten yhdistämisellä kustannussäästöä

Do you a have better idea? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up

Comments

(16 Mar 2011)
Väittäisin, että paikallistuntemus on kadonnut - suuret pelaavat jo nyt valtakunnallisilla keskuksilla.

Voisiko ajatusta viedä pidemmälle ja perustaa ainoastaan hälytyskeskuspalveluja tuottava yritys? Jos ajatusta vielä laajentaisi, niin siinä ohessa voisi myydä vaikka lehtiä, vastata tietoteknisestä puhelinpalvelusta yritysasiakkaille...
(16 Mar 2011)
Suuret hälytyskeskukset ovat varmasti kustannustehokkaita, mutta niiden kautta menetetään kallisarvoista alueen ja henkilöiden tuntemusta, jota pienemmissä organisaatioissa vielä voi olla.