Added: 06.07.2011 11:39
Linked challenges:
No linked challenges.
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 345 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

Nuorten humalahakuinen juominen

Suomalaiset ovat juomakansaa, mutta miksi täällä juodaan niin humalahakuisesti, varsinkin nuoret? Monissa etelä-euroopan maissa alkoholia juodaan ruuan ja seurustelun kanssa ja humalahakuisuutta paheksutaan? Miksi me Suomalaiset emme taida tätä taitoa?

Suomessa alkoholia on iät ja ajat juotu humalahakuisesti. Jos Suomessa kerrot olevasi absolutisti, niin se tätyy perustella miksi ei juo. Miksi Suomessa ei osata juoda pelkäsään seurustelun vuoksi ja ruoan kanssa vaan yleensä alkoholia nautitaan humalahakuisesti ja muuten ilta ei ole onnistunut jos ei ole noussut päähän. Varsinkin nuorten keskuudessa juominen on in. Alkoholin käyttö nuorten keskuudessa on huolestuttavaa, varsinkin nuorten tyttöjen juominen on lisääntynyt.Mitä asialle voitaisiin tehdä ja voiko humalahakuinen juominen joskus olla out? Millaiseksi alkoholivalistus tulisi kääntää että asia menisi perille?

Research question: Miksi humalahakuinen juominen suomessa on niin IN?

Can you solve this challenge? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up

Comments

(07 Jul 2011)
Alcohol is a big issue in the society. Unless we create consciousness, the future is gonna be bad but the problem is even the older people who should control this alcohol consumption are consuming even more alcohol :P