Added: 21.08.2011 12:13
Linked challenges:
No linked challenges.
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 243 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

Nuorisotiedotus tulevaisuudessa

Mielestäni olisi hienoa jos tulevaisuudessa nuoret osaisivat ottaa kaiken irti nuorisotiedotustyöstä, johon panostetaana ja jota on kehitetty huomattavasti sitten vuoden 2011.

Nuorisotiedotus on kehittynyt huomattavasti niin kaupungeissa toimivien nuorisotiedotuskeskusten toimintana kuin verkossa tapahtuvana menetelmänäkin. Olisi kuitenki hienoa, jos tulevaisuudessa tällainen toimiva ja monipuolinen tiedotustyö olisi rantautunut myös pienempiin kuntiin. Olisi hienoa nähdä erilaisia innovaatioita ja toteutuksia tärkeälle työlle.

Nuorisotiedotus on merkittävä osa nuorisotyötä ja sen kehittäminen on tärkeää!

Opportunity: Tiedotustyö laajenee ja kehittyy kaikkialla, myös pienemmillä paikkakunnilla.

Threat: Pienet kunnat eivät kehitä tiedotustyötoimintaansa.

Do you have ideas for this vision? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up

Comments

(15 Oct 2011)
Ehdottomasti samalla linjalla! Kun vaan näistä asioista päättävätkin sen ymmärtäisivät.
(25 Aug 2011)
Olen samalla kannalla pienten kuntien nuorisotiedotuksen kehittämisestä. Vaikka suurempien kaupunkien verkkosivut nuorisotiedotuksesta kattavat tietysti paljon sellaista asiaa joka koskettaa kaikkia nuoria, eivät ne silti korvaa oman paikkakunnan tarjoamaa kohdennettua nuorisotiedotusta. Nuoret tarvitsevat pienilläkin paikkakunnilla sivuston, jonne on koottu kaikki nuoria koskettavat omalla paikkakunnalla tapahtuvat asiat ja tapahtumat. Nykyisin nuori, joka asuu pienen kunnan syrjäkylällä saattaa jäädä pimentoon joistakin tapahtumista, jos niistä ilmoitetaan esimerkiksi vain postereilla tai vaikkapa lehdissä.