Added: 26.04.2012 20:15
Linked challenges:
No linked challenges.
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 237 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

idea

tuen tarve

kun potilas on motivoitunut hoitoonsa eikä se silti onnistu, tarvitaan kunnon ohjeet toteuttaa elämäntapamuutos. Eli ihan lukujärjestyksen omainen ohjeistus joka päivälle, jota potilas sitten noudattaa. Tämä on monesti hyvä keino jos tuntuu ettei itse kykene miettimään miten hoitoansa toteuttaa, mutta osaa järjestelmällisesti noudattaa ohjeita.

Your idea/solution in one sentence: metabolia

Do you a have better idea? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up

Comments

(06 May 2012)
Tämä olisi mun mielestä toimiva ratkaisu, ja eikös sulla ollukin kokemusta jonkun vanhuksen kohdalla tällasesta lukujärjestyksestä? Tuntuu että voisi olla itsellekin ihan toimiva ja kannustava idea, kun joku kertoisi mitä tehdä ja milloin.. Ja itsekin semi-muistiongelmaisena saisin muistutusta asioista, mitä täytyy hoitaa, jolloin unohduksia tulisi taatusti vähemmän!
(30 Apr 2012)
Totta, joillekin sopii hyvin selkeät ohjeet siitä mitä syö, miten liikkuu jne. Täytyy vaan muistaa, että tämä ei sovi kaikille. Elintapojen muutos on muutenkin hyvin haastavaa, lisätuki on tarpeen. Harmi, että Painonvartijat lopetti Suomessa. Vaikka kyseessä olikin business, moni koki sen hyvin tehokkaaksi tavaksi pudottaa painoa ja opetella terveellisiä ruokailutottumuksia.