Added: 22.08.2010 14:38
Linked challenges:
No linked challenges.
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 372 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

Uuden oppiminen

Jatkuva uusien asioiden oppiminen on haaste tänä päivänä!

Uudet asiat ja uusien asioiden oppiminen ovat meille todellinen haaste tänä päivänä. Pysymmekö muutoksessa mukana, jatkuvan muutoksen ollessa läsnä jo aivan arkisessa elämässämmekin. Uudet asiat ja niiden myötä uusien asioiden oppiminen koskettavat jo jokaista meistä. Opinko? Selviänkö?

Meille opiskelijoille uuden oppiminen on varmasti tuttuakin tutumpaa. Kuvaava on Kirkko kaupunki -lehdessä Salla Korpelan artikkelin (25.5.2009) otsikko Uuden oppiminen ei lopu koskaan, mutta jonakin päivänä opiskelija on VALMIS!

Ovatko jatkuva muutos ja uuden oppimisen vaatimukset erityisesti vanhemmalle väestönosalle jo kohtuuttomia? Yhteiskuntamme teknistyy valtavalla vauhdilla. Uutta tietoa tulee tulvimalla. Missä olemme 10 vuoden kuluttua. Jos kehitys yhä vain jatkaa hektistä pikajuoksuaan, onko sen mukana ylipäätään mahdollista pysyäkään?

Uuden oppiminen on varmuudella suuri haaste tulevaisuudessa! Olemmekohan vaatimusten yhä vain koventuessa menossa kohti superosaamista. Oppia ikä kaikki! on tuttu lause, sen myötä myönteistä ajattelua meille kaikille omiin oppimisprosesseihimme!

Modified 2010-08-28 12:32:12

References:

Lähde: Uuden oppiminen ei lopu koskaan, mutta jonain päivänä opiskelija on VALMIS! Korpela, Salla. Kirkko kaupunki -lehti, 2009, 5. http://www.kirkkojakaupunki.fi/arkisto/kaupunki-ja-ymparisto/11528/ . Luettu: 26.8.2010.

Research question: Jatkuva uusien asioiden oppiminen on haaste! Miten onnistumme?

Can you solve this challenge? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up

Comments

(18 May 2011)
Ihminen ei tosiaan ole tietokone, johon voi ostaa lisämuistia ja parantaa kapasiteettia. Jossainhan on pakko mennä raja, kuinka kauan ihminen voi päivittää tietojaan ja oppia uutta?