Added: 22.08.2010 23:13
Linked challenges:
No linked challenges.
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 321 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

Voihan baari-alennukset!

Baarissa, jossa useimmiten aikaa kavereiden kanssa vietämme, on paljon erilaisia alennuksia, jotka vaihtuvat todella useasti, ehkä liiankin useasti.

Luulisi, että tällaisessa Porin kokoisessa kaupungissa, baareilla ei kovin paljon olisi varaa valita asiakkaitaan, mutta joo, aika turha luulo. Suurin osa kavereistani, minä itse myös mukaan lukien, käymme samaisessa baarissa aina kun iltaa lähdemme viettämään. Suurin syy siihen, miksi samaisessa kuppilassa käymme, on opiskelijaystävälliset hinnat(jos sellaisia edes on).

Eräs viikonloppu olimme kyseisessä kuppilassa, ja kädessämme oli alennusrannekkeet, rannekkeella sai kaikki juomat puoleen hintaan. Menin tiskin luo, tilasin juoman, maksoin käteisellä, ottaen setelin vasempaan käteeni, jossa alennusranneke oli(käänsin vielä tekstinkin ylöspäin) ja maksoin. Baarimikko otti juomastani täyden hinnan. Kysyin, että miksi näin? Hän ilmoitti, että kuulemma ranneke tulisi olla selkeästi näkyvissä!? Jos oma rannekkeeni ei ollut muka selkeästi näkyvissä, niin miten sitten? Vieressä oleskelleesta porukasta joku tokaisi baarimikolle: Mitä sä sit oikein katoit, jos et huomannut ranneketta? Tämän jälkeen baarimikko yhtäkkiä kävi tuomassa minulle loput rahat drinkistä! Aivan käsittämätöntä.

Jos baareissa järjestetään tällaisia alennuksia, niin miksi niistä täytyy sitten järjestää tällaisia ikäviä tilanteita? Omalle kohdalleni tämän satuttua, ilmoitin aina baarimikolle tilatessani ja maksaessani juomaa, että minulla ranneke oli, ei voinut ainakaan erehtyä. Jos ranneke pitää olla selkeästi esillä(kuten baarimikko minulle totesi), niin siitä voitaisiin antaa erinäiset ohjeet heti jo ovella, kun rannekkeen saa. Hiukan jää paha maku tällaisesta toiminnasta, varsinkin kun tiedän, että en ole ainut, jolle tällä tavalla on käynyt kyseisessä kuppilassa. Palautetta olen lähettänyt, mutta vastausta ei ole vielä saapunut.

Research question: Miten baarit saataisiin ottamaan enemmän vastuuta teoistaan? Miten palautteen saisi perille?

Can you solve this challenge? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up