Added: 24.08.2010 11:30
Linked challenges:
No linked challenges.
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 817 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

Yritysideoita tuleville yrittäjille.

Hyviä uusia yritysideoita on vaikea keksiä. Välillä tuntuu jopa siltä, että on mahdotonta keksiä jokin yritysidea mitä joku toinen ei ole vielä keksinyt.

Hyviä uusia yritysideoita on vaikea keksiä. Välillä tuntuu jopa siltä, että on mahdotonta keksiä jokin yritysidea mitä joku toinen ei ole vielä keksinyt. Eikä toisaalta aina ole välttämätöntä keksiä jotain täysin uutta. Voi soveltaa ja muokata tai ryhtyä kilpailijaksi jo olemassa olevalle idealle.

www.yritysidea.fi on hyvä sivusto. Jos omistat yritysidean, johon haluaisit tarkennusta/arvion ja olet halukas ryhtymään yrittäjäksi. Nyt voit laittaa yritysideasi arviointiin ilmaiseksi täyttämällä sähköisen lomakkeen. Saat alustavan arvioinnin yritysideastasi kahden viikon sisällä sähköpostiisi, ja ellet omista sähköpostia saat arvioinnin postin kautta.

Olisi mahdollista kehittää yritysideapankki, josta yrittäjäksi ryhtyvä voisi ostaa valmiin ja toimivan yritysidean? Ideat olisivat valmiita ja toimivia ja kaikki laskelmat olisivat jo valmiiksi tehty, joten idean ostaja säästäisi aikaa.

Research question: Olisi mahdollista kehittää yritysideapankki, josta yrittäjäksi ryhtyvä voisi ostaa valmiin ja toimivan yritysidean?

Can you solve this challenge? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up