Added: 15.12.2009 14:42
Linked challenges:
No linked challenges.
Linked visions:
No linked visions.
Viewed 709 times
This content has been translated from Finnish. [Show original]

bussivuoroja lisää

ussivuoroja lisää!!!

Olemme aivan samaa mieltä kanssasi. Bussivuorojen vähyys syrjäisemmissä kunnissa ja kaupungeissa kuin Helsinki, Espoo ja Vantaa on hyvin rasittavaa. Mielestämme bussivuoroja tulisi siis lisätä huomattavasti enemmän. Miten asia ees voi olla näin, kun kumminkin olemme Etelä-Suomessa, jossa on tällä hetkellä asuakas enemmistö. Asian ei todellakaan kuuluisi olla näin!

Miten tähän asiaan sitten saisi muutosta? Siihen on hyvin yksinkertainen vastaus: vuorojen lisäys.

Toisaalta ymmärrämme, kun bussit joutuvat ajamaan vajaana tai joko kokonaan tyhjillään, mutta ratkaisuksi voisi ottaa minibussit, jotka kuluttavat huomattavasti vähäemmän bensaa.

Toinen ratkaisu olisi hintojen tiputtaminen lähemmäksi pääkaupunkiseudun seutu- ja sisäistenlippujen hintoja, jolloin asiakkaitakin olisi enemmän. Tällöin tulisi myös enemmän tuottoa ja kannattavuutta.

Näillä kaikilla keinoilla ja niitä sopivasti yhdistelemällä ja soveltamalla saataisiin myös muiden kuntien ja kaupunkien julkinen liikenne huomattavastui sujuvammaksi!

References:

kun bussit eivät kulje

Research question: kun bussit eivät kulje

Can you solve this challenge? or

Would you like to comment?

Log in or Sign up

Comments

(18 May 2011)
Minibussien käyttö on hyvä idea, mutta kannattaisiko oikolukea artikkelit ennen niiden julkaisemista? Artikkelilta katoaa uskottavuus jos se on täynnä kirjoitusvirheitä ja lauseet eivät ole loppuun saakka mietittyjä..
(24 Mar 2010)
Jossain päin minibusseja käytetäänkin tavallisten bussilinjojen ajamiseen vähemmän ruuhkaisena aikana...